Motion som gör dig frisk kreativ och glad

Teresa.pngCirklar.png 

När vi är små har vi kontakt med kroppen och våra muskler får allsidig träning varje dag. Senare när vi växer upp rör vi oss i många fall alldeles för lite och i stället sitter vi framför våra datorer eller TV:n. Och när vi arbetar har många av oss ensidiga arbetsuppgifter som gör att vi sitter, står, går och vrider kroppen på ett felaktigt sätt. Steg för steg börjar vi förlora den kroppskontakt och muskulära balans som vi hade när vi var små. Många har därtill under livets gång råkat ut för olika upplevelser som förstärkt obalansen. Vidare har vi lärt oss att prestera resultat mot alla odds och strunta i att lyssna på kroppens signaler.                                                                      

Också när de flesta människor tränar eller utför sina dagliga sysslor, har de sporadisk eller ingen kontakt med kroppen. De utför sina rörelser helt mekaniskt och i regel gör de samma rörelser. Detta resulterar bland annat i att somliga muskler blir för långa och slappa, medan andra muskler blir korta och stela. Detta påverkar vår kroppshållning, andning och hälsa. 

Visste du att kommunikation med oss själva, dvs. information som vi överför till vår hjärna och vårt nervsystem får oss att utföra olika rörelser. Empirisk förståelse av hur allt i kroppen hänger ihop och hur man kan göra för att stärka och hjälpa hela kroppen att må bra ledde till utvecklingen av MER.  MER står för Medvetna Energi Rörelser.

Medvetna Energi Rörelser en meditativ, effektiv och rogivande träning som kan läka och stärka din kropp. 

Läs mer om  HÄLSO FRÄMJANDE MOTION 

Du kan ta kontroll över din hälsa nu - ta ett steg i hälsans riktning KONTAKT